06/03/2022

Theta healing

stela cavrić theta healing kamenje u balansu

Od petka do danas sam bila na naprednom Theta healing tečaju. Prije točno godinu dana i jedan dan bila sam na osnovnom tečaju. Sjedim na podu, pišem ovo i prolazi mi toliko toga kroz glavu. Vrijeme stvarno brzo prolazi. Iako je relativno i iako je iluzija. Razmišljam koliko toga sam prošla unutar sebe u samo godini dana. Osjećam to što sam prošla i toliko sam ispunjena, sretna i zahvalna što sam se na vrijeme probudila i odlučila pobrinut za sebe.

Često kažem da me moja duhovna učiteljica spasila. Tako ju nazivam, postala mi je i prijateljica i duhovna obitelj. Theta healing je promijenio moj život na bolje. Sve nakon njega se počelo dešavati jako brzo, napredno i iscjeljujuće za mene. Nisam to shvaćala toliko do sada, ali sada kad razmišljam da je prošla samo godina dana a ja sam dobila toliko uvida, toliko uvjerenja promijenila, programe, otvorila sam se sebi, Izvoru, Bogu, Univerzumu, počela sam slušat svoju intuiciju, svoje tijelo, svoje više Ja. Samo u godini dana. Zahvalna sam. Sretna sam. Sretna što dišem i postojim.

Nakon osnovnog Theta tečaja kroz samo mjesec dana mi se otvorio kanal za pisanje ovih tekstova. Sjećam se tog dana. Bila sam u meditaciji i došla mi je informacija da krenem pisat. Završila sam meditaciju, otvorila laptop i napisala jednu stranicu. Tipkala sam kao da ruke nisu moje. Kada da piše netko drugi a ja svjedočim tome. Nedugo nakon toga sam shvatila da je Duša pisala.

Ugasila Ego i preuzela kormilo svog života. Bilo je i vrijeme. 🙂 Sjećam se da sam napisala tu stranicu, ugasila laptop i jedno tjedan ili dva nisam pročitala što sam napisala. Kada sam napokon išla pročitati napisano nisam mogla vjerovat da sam ja to pisala. Čitala sam i osjećala sam se kao da se ne sjećam da sam to napisala, mogla bih reći da sam doživjela tada neko vantjelesno iskustvo.

Nakon toga je sve krenulo sa lakoćom. Riječi i rečenice su samo dolazile. Prvo samo nakon meditacije. Kasnije kada se kanal otvorio samo su dolazile, dok radim, dok sjedim u restoranu, dok vozim, dok sam na plaži, dok kuham. Mobitel mi je postao pun tekstova, u stanu sam svugdje ostavljala papire na kojima bih zapisivala rečenice koje su mi dolazile. Sada sam došla do toga da samo zatvorim oči i riječi samo dolaze. Osjetim temu i riječi stižu na papir. Ništa od ovog ne bi bilo bez Thete, možda i bi ali vjerujem da puno kasnije i usporenim procesom.

Ovako je moje buđenje bilo vrlo brzo ali sve sa jednom svrhom, da mogu na svoj i autentičan način pomagati drugima. Da mogu svojim iskustvom ispuniti svrhu svoje duše u ovom životu.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica

Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Ne želim ti (samo) sretnu Novu godinu

Ne želim ti (samo) sretnu Novu godinu

Cijeli dan sam danas vani, družim se sa prijateljicom, pričamo, razmišljamo. Dobivamo vijest da je opet netko u našoj blizini umro. Isto tako čula...

Božić i sve što dolazi sa njim

Božić i sve što dolazi sa njim

Subota, 10 sati ujutro, pišem ovo na brzinu, Cicko mi sjedi u krilu i želi se mazit. Trebam požurit da stignem sve stvari još spakirat i oko 12h...

Sve je u redu sa tobom

Sve je u redu sa tobom

''Pitam se što nije u redu sa mojim licem, što nije u redu sa mojim obrvama, usnama, grudima? Jesu li mi obrve pretanke? Možda da ih jače nacrtam?...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!