O meni

Mene ne treba shvatiti, dovoljno je samo osjetiti. U mojim tekstovima logici mjesta nema. Duša nije ovdje da bude shvaćena, duša je ovdje samo da raste. Zato, ne pokušavaj shvatiti o čemu pišem. Ako osjetiš u kostima da te nešto vuče meni ostani još malo, prepoznali smo se.
Saznajte višeKontaktirajte me
stela cavrić vizija snova žena pod vodom

Vizija snova

Zovem se Stela Cavrić i ovaj osobni mali kutak na internetu predstavlja prozor kroz koji moje najdublje misli i snovi dolaze do izražaja.

Životni put doveo me do trenutačnog stadija koji zahtjeva da sve segmente sebe analiziram, te da dovedem svjetlost i u najtamniji kutak mojeg postojanja.

Želim da ovaj web i moje riječi postanu mjesto za sve duše koje se nalaze na istom putu.

Stvaranje realnosti iz snova

Želja mi je prepustiti duši da raste samostalno, bez logičkog uplitanja i zaustavljanja njenih potreba i nagona mislima. Imaš osjećaj da te nešto sprječava u ostvarenju kreativnosti i kreacije?

Rastimo onda zajedno i otkrijmo iskrene dubine naših duša!

Stela Cavrić

stela cavrić autorica

Otkrivenje

Raznorazna pitanja o životu i smrti najbolje probavljam kroz pisanje i njihovo dočaravanje u realnost kroz priču.

Puštam na slobodu iskre kreativnosti kako bi im dozvolila potpuno izražavanje njihove poante; kako bi im dala dar života, a one meni odgovor i mudrost.

Vjerujem da će i vama moja pitanja i iskre kreativnosti pomoći – upravo zato smo se i pronašli na ovom putu zajedno, zar ne?

stela cavrić o meni otkrivenje žena pod vodom
Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!