Ništa sam.

Ne osjećam ništa.

Ne vidim ništa.

Ne reagiram na ništa.

Praznina. Mrtvilo. Sjene. Nemam ništa. Moje tijelo je ništa. Ništa u srcu. Ništa u umu. Ovo nije mir. Nije ni nemir.

Ovo je Ništa.

Ne postojim. Ne trebam. Otupljeno postojanje. Postojanje bez svrhe. Nema svjetla na kraju tunela. Nema tunela. Stepenice su za ispod. Mostovi u glavi. Let znači slobodu.

Imam li krila? Imam li hrabrosti?

Ništa. Ljudi oko mene ne postoje. Ni rane više ne plaču. Sve je izašlo. Ostala je praznina velika kao svijet. Ova praznina se nije htjela popuniti. Htjela je usnut. Poletjet i spasit se.

Kako spasit pogled kroz koji vidiš?

Kako spasit dušu koja je odustala?

Kada je spas postao uništenje?

  • posjetila sam tamno mjesto –

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Ljubav

Ljubav

Za sve ono što Ljubav nije. Ljubav nije bol. Nije patnja. Nije neodlučnost. Nije uvjetovanje. Nije žrtva. Ljubav nije gubitak sebe zbog tebe. Ljubav...

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoju ljutnju, meni ne treba. Uzmi si svoj bijes, moj je izliječen. Uzmi si svoje nezadovoljstvo, ja sam zadovoljna. Uzmi si svoju patnju,...

Jednostavno je

Jednostavno je

Je li moguće da je danas najteže biti jednostavan? Je li jednostavnost put ka sreći? Cvijet je jednostavan, a predivan. Mjesec je jednostavan, a...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!