16/02/2022

Go With The Flow

U nedjelju ujutro dok sam radila jogu došlo mi je da bih trebala proširiti blog i dodati rubriku Dnevnik. Kao da doma već nemam dovoljno bilježnica u koje pišem sve živo i neživo. Možda na ovaj način mogu reći još više toga, dijeliti svoja uvjerenja, stavove, emocije, zabrinutosti, veselje… šta god.

Možda u ovoj rubrici ne mora sve bit dubokoumno, nego može biti više otvorenije i ranjivije. A možda će biti više i realnije. Iako, to što je realno je diskutabilno. I meni je realno ponekad dosadno. Možda ću prestati pisat doma u bilježnici dnevnik. Nemam pojma.

Idem probat jer je Intuicija dala usmjerenje pa ću samo ”go with the flow”.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Mržnja

Mržnja

Postoji li mržnja ili je to samo patnja, tuga, nezadovoljena potreba, osjećaj duboke umanjene vrijednosti? Postoji li zlo ili je to samo neki...

Laže selo lažu ljudi

Laže selo lažu ljudi

Pustite mi ''Laže selo lažu ljudi'', rekla je baka dok joj je Matea turpijala nokte, ja sam ležala na drugoj strani a Rajna je otvorila youtube i...

Sretan mi 33.

Sretan mi 33.

Ležim na kauču i pišem ovo. Boli me grlo i dobila sam temperaturu pa sam ostala doma dva dana. Sutra mi je rođendan. Odlučila sam da će mi bit dobro...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!