16/02/2022

Go With The Flow

U nedjelju ujutro dok sam radila jogu došlo mi je da bih trebala proširiti blog i dodati rubriku Dnevnik. Kao da doma već nemam dovoljno bilježnica u koje pišem sve živo i neživo. Možda na ovaj način mogu reći još više toga, dijeliti svoja uvjerenja, stavove, emocije, zabrinutosti, veselje… šta god.

Možda u ovoj rubrici ne mora sve bit dubokoumno, nego može biti više otvorenije i ranjivije. A možda će biti više i realnije. Iako, to što je realno je diskutabilno. I meni je realno ponekad dosadno. Možda ću prestati pisat doma u bilježnici dnevnik. Nemam pojma.

Idem probat jer je Intuicija dala usmjerenje pa ću samo ”go with the flow”.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Najteži dani mog života

Najteži dani mog života

1.dio 05.25h zvoni alarm, gasim ga, palim mobitel. Adela mi uvijek sere zašto gasim mobitel dok spavam, što ako se nešto desi a mene se ne može...

Borba dviju osoba

Borba dviju osoba

U meni se uvijek bore dvije osobe, barem su se uvijek borile dok nisam osvijestila neke stvari i prihvatila se u potpunosti. Prihvatila činjenicu da...

Duša se ne može staviti u ladicu

Duša se ne može staviti u ladicu

Ne ostave svi ljudi trag na nama. Postoje ti neki koji samo prođu kroz naš život, bilo to na pola sata ili na jedan dan a ostave takav trag da ih...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!