02/03/2024

Dan Žena i popust na knjigu

Dragi ljudi,

08.03. je jedan predivan datum. I ne samo zato što je Dan žena, nego i što je tada izašla u prodaju moja prva knjiga ”Kad duša priča, svijet šuti.” 🙂

Sjećam se tog trenutka kao da je bio jučer. Poželjela sam da knjiga izađe na Valentinovo, ali pošto sam imala poteškoće kod otvaranja obrta, nismo uspjeli. Zatim sam poželjela da izađe na Dan žena, ali pošto je sve bilo nekako u knap, nisam mislila da će uspjeti. Nakon posla odlazim sa prijateljicama na kavu i pita me jedna kad će više knjiga izaći, da čeka i ona, i njega mama. Govorim joj da ne znam, da se nadam da će uskoro, i u tom trenutku dobivam poruku od Marijete u kojoj mi govori da su knjige upravo stigle kod nje doma!! Samo što nisam pala sa stolice. Ne mogu vam prenijeti tu količinu sreće koju sam osjetila!

I sada, povodom godišnjice moje ljepotice odlučila sam vas darovati sa 15% popusta na knjigu, koji će vrijediti od ponedjeljka 04.03. do petka 08.03. Akcijska cijena knjige će biti 17 EUR.

Naručiti možete javljanjem na moj email stelacavric@gmail.com ili porukom na moj Instagram profil.

Hvala svakoj osobi ovdje.

Hvala što vjerno čitate moje tekstove.

Hvala što mi dopuštate da prenosim emocije i primate ih.

Jednostavno hvala što ste tu.

Zagrljaj,

Stela

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz hCaptcha i apliciraju se njihova Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Božić i sve što dolazi sa njim

Božić i sve što dolazi sa njim

Subota, 10 sati ujutro, pišem ovo na brzinu, Cicko mi sjedi u krilu i želi se mazit. Trebam požurit da stignem sve stvari još spakirat i oko 12h...

Sve je u redu sa tobom

Sve je u redu sa tobom

''Pitam se što nije u redu sa mojim licem, što nije u redu sa mojim obrvama, usnama, grudima? Jesu li mi obrve pretanke? Možda da ih jače nacrtam?...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!