20/10/2022

Bol

$

Bol koju ste nanijeli drugima ćete više osjetiti nego bol koju su drugi nanijeli vama. U trenutku potpunog povezivanja sa sobom sve će vam se vratiti. Vidjet ćete bljesak i sve emocije će proći kroz vaše tijelo. Sve emocije koje ste drugima uskratili i sve emocije proizašle iz vaše nevoljenosti sobom, osjetit ćete.

Boliti će vas to više nego išta na svijetu. Možda se nećete moći nositi sa time, ali to je ono što je vašoj duši potrebno. Da se suoči sa svime. Da se suoči sa time što ste se odvojili od nje. Što ste zanemarili sebe, rekli sebi da se ne volite, što se niste prihvatili.

Uvijek sve kreće od nas. I sva bol i sva ljubav. Kada to osvijestite onda ste ponovno rođeni.

Kako to osvijestiti?

Meditacijom, svjesnim disanjem, bilo kojim oblikom terapije, bilo kojim oblikom koji će vam pomoći da se povežete sa sobom. Sve što radite a da pritom rastete, to je ono što je dobro za vas. Dok rastete, na pravom ste putu. Samo ne zaboravite da rast boli. Iz zone komfora se ništa ne rađa.

Ali nakon boli dolazi sloboda.

1 Comment

  1. Marko

    Točno. Meni je nakon mnogo boli došla sloboda, ozdravljenje,ljubav…

    Reply

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Tadašnje morske misli

Tadašnje morske misli

što je za mene neka mi dođe što nije neka me prođe ... kako se ponašaš takve odnose i stvaraš ... radije ću bez tebe nego bez sebe ... jesi li ti...

Neka hvala, ja ću po svom

Neka hvala, ja ću po svom

kad vidim da vam je cilj što više odnosa a ne što kvalitetniji odnos -neka hvala, ja ću po svom kad vidim da vam je bitnije što o vama misli društvo...

Jesi li si ikad rekla?

Jesi li si ikad rekla?

koja je privilegija biti ja koja je privilegija biti u mome društvu koliko ja vrijedim koliko ja suosjećam koliko ja imam razumijevanja znaj ovo...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!