20/10/2022

Bol

$

Bol koju ste nanijeli drugima ćete više osjetiti nego bol koju su drugi nanijeli vama. U trenutku potpunog povezivanja sa sobom sve će vam se vratiti. Vidjet ćete bljesak i sve emocije će proći kroz vaše tijelo. Sve emocije koje ste drugima uskratili i sve emocije proizašle iz vaše nevoljenosti sobom, osjetit ćete.

Boliti će vas to više nego išta na svijetu. Možda se nećete moći nositi sa time, ali to je ono što je vašoj duši potrebno. Da se suoči sa svime. Da se suoči sa time što ste se odvojili od nje. Što ste zanemarili sebe, rekli sebi da se ne volite, što se niste prihvatili.

Uvijek sve kreće od nas. I sva bol i sva ljubav. Kada to osvijestite onda ste ponovno rođeni.

Kako to osvijestiti?

Meditacijom, svjesnim disanjem, bilo kojim oblikom terapije, bilo kojim oblikom koji će vam pomoći da se povežete sa sobom. Sve što radite a da pritom rastete, to je ono što je dobro za vas. Dok rastete, na pravom ste putu. Samo ne zaboravite da rast boli. Iz zone komfora se ništa ne rađa.

Ali nakon boli dolazi sloboda.

1 Comment

  1. Marko

    Točno. Meni je nakon mnogo boli došla sloboda, ozdravljenje,ljubav…

    Reply

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Ovo je Ništa

Ovo je Ništa

Ništa sam. Ne osjećam ništa. Ne vidim ništa. Ne reagiram na ništa. Praznina. Mrtvilo. Sjene. Nemam ništa. Moje tijelo je ništa. Ništa u srcu. Ništa...

Ljubav

Ljubav

Za sve ono što Ljubav nije. Ljubav nije bol. Nije patnja. Nije neodlučnost. Nije uvjetovanje. Nije žrtva. Ljubav nije gubitak sebe zbog tebe. Ljubav...

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoju ljutnju, meni ne treba. Uzmi si svoj bijes, moj je izliječen. Uzmi si svoje nezadovoljstvo, ja sam zadovoljna. Uzmi si svoju patnju,...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!