02/02/2023

04.07.2022

Sad kad je prošla

bol može ispričati sve svoje priče

Govorim prijateljici da sam dosegla ozbiljnu ”boli me kurac” fazu. Da se bojim sebe u toj fazi jer ju još nikad u ovoj mjeri nisam iskusila. Opasne su to faze za male ljude poput nas. Opasne su to faze za ljude sa velikim egom poput mene. A opet, oslobađajuće su to faze za svaku Dušu koja samo traži istinu.

Pišem danas da sam u fazi kada samo želim istinu. Sve osim nje me ljuti. Koliko će trajati ta faza, ne znam. Hoću li reći istinu bez da me pitaju, ne znam. Možda. Istine se svi boje. I ja je se ponekad bojim. Ona nas tjera da pogledamo u sebe i vidimo koliko smo truli. A truli smo jako. Fali nam emocionalne inteligencije. Fali nam ljubavi. Fali nam osmijeha. Fali nam uvažavanje od druge osobe. Fali nam poštovanja. Odanosti. Povjerenja.

Gdje se to kupuje?

Moja Bol nije prerasla u Patnju već je uzela olovku u ruke i krenula pisati. Nekad davno mala Stela je pisala pjesme pa se zaboravila, probudila se i sjetila svega u 29-toj godini života.

Zvuči nestvarno.

Opasne ”boli me kurac” faze su opasne za okolinu kojoj je bitno samo da je sve fino i po špagi. Ali nekad Vrijeme želi da sve bude ispričano. Da se sve kaže naglas. Tami se ponekad ne da više skrivati Istinu. I ona se želi očistiti sa vremena na vrijeme. Nekad je vrijeme da se sve naplati. A sve se kad tad naplati.

Meni je vrijeme kad me jednostavno više nije briga za trulež, stalo mi je samo do ljubavi. Ali i istine.

Istina je pokucala na vrata, žao mi je ali moram otvoriti.

….,

  • ovo sam pisala 04.07.2022. prolazila sam kroz određene procese čišćenja očito i došla sam do faze u životu kada samo želim istinu, sve na čisto, bez muljanja i bez drame. I dalje tako osjećam. I osjećam da moram ovo podijeliti ovdje jer očito nekome treba.

Hvala na čitanju dragi moji.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Ne želim ti (samo) sretnu Novu godinu

Ne želim ti (samo) sretnu Novu godinu

Cijeli dan sam danas vani, družim se sa prijateljicom, pričamo, razmišljamo. Dobivamo vijest da je opet netko u našoj blizini umro. Isto tako čula...

Božić i sve što dolazi sa njim

Božić i sve što dolazi sa njim

Subota, 10 sati ujutro, pišem ovo na brzinu, Cicko mi sjedi u krilu i želi se mazit. Trebam požurit da stignem sve stvari još spakirat i oko 12h...

Sve je u redu sa tobom

Sve je u redu sa tobom

''Pitam se što nije u redu sa mojim licem, što nije u redu sa mojim obrvama, usnama, grudima? Jesu li mi obrve pretanke? Možda da ih jače nacrtam?...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!