04/11/2023

Srest ćemo se opet

$

Znam da će opet doći vrijeme kad ćemo se sresti. Negdje slučajno, daleko od planiranja onog što je nekad bilo u našim glavama. Znam da kad te zaboravim i ugasim svaku nadu koju gajim o susretu i tvom pogledu, da ću te tada sresti.

I bit će iznenada. I bit će iskreno. I bit će suosjećajno. U tom susretu zaboravit ćemo sve. I ljutnju. I inat. I zaboravit ćemo zašto smo prestali pričati. Zašto smo se prestali viđati. Zaboravit ćemo zašto smo dopustili da postanemo stranci.

I srest ćemo se opet, kad zaborav dođe po svoje. I oprostit ćemo si, kao i svaki put kad bi se sreli i samo nastavili kao da se nikad nismo rastali. I zagrlit ćemo se, kao dvoje ljudi koji su nekad davno osjetili dušu jedan drugome.

I nastavit ćemo dalje, znajući da smo jedan drugome još jedna osoba u životu koja je tu, i kad nije tu.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Zaspala sam budna

Zaspala sam budna

I ove noći zaspala sam budna. Oči me nisu slušale. Gledale su previše, a bilo je nevidljivo. Nisu vidjele što dolazi, iako su bile otvorene. Zaspala...

Svatko je na svom putu

Svatko je na svom putu

Svi smo mi na nekom putu. Samo pratimo različite znakove, smjerove i semafore. Nekad putujemo sami, nekad u društvu, nekad sa srećom, nekad sa...

Rekla je jedna moja

Rekla je jedna moja

samo želim prijateljicu sa kojom ću moći pričati o šminki, kurcu i smislu života 🙂

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!