09/03/2024

Samo budi dobro

$

Nakon svake smrti koja me dotakne ili okrzne, promijene mi se prioriteti u životu. Nešto što je bilo bitno, postaje skroz nebitno. I koliko god bila tužna, a znala sam biti i previše, bespomoćna u svojoj tuzi za voljenim osobama, u meni se rodila tolika ljubav, tolika zahvalnost, toliko toga… ne mogu opisati riječima.

I samo ti želim dobro.

Želim da uspiješ, želim ti neizmjernu sreću, želim ti što si želiš.

Da si dobro, da voliš, da se ne bojiš.

Samo budi dobro.

Ništa ne zamjeram, sve opraštam.

Sve je dobro.

Kad te smrt okrzne shvatiš da ništa nije bitno osim tih trenutaka ljubavi.

Shvatiš da ne možeš živjeti i obrani ega, shvatiš da zamjeranju je mjesto ispod zemlje, shvatiš da je samo bitno da si u miru. Shvatiš da je inat najveća glupost, shvatiš da smo svi mi ranjena djeca, i zbog toga sve opraštaš.

Dok si živ, sve je dobro.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz hCaptcha i apliciraju se njihova Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Izađi iz svojih okvira

Izađi iz svojih okvira

dok sam gledala unutar svojih okvira i unutar svoje perspektive nisam vidjela ništa nisam vidjela nikoga vidjela sam samo svoju istinu i prema njoj...

Tko sam ja?

Tko sam ja?

Ja sam ono što činim, kako djelujem, kako suosjećam, kako volim, kako opraštam, kako razumijem. Ja sam način na koji pomažem ili odmažem. Ja nisam...

Zašto radim na sebi?

Zašto radim na sebi?

Ja ne radim na sebi kako bih postala najbolja verzija sebe. Ne vjerujem u to da postoji najbolja verzija mene, jer ja sam najbolja i kada sam...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!