08/04/2023

Ruševine

$

U ruševinama mog života je toliko života. Svaka ruševina priča svoju priču. Svaka priča ima svoj otkucaj srca. Svaka ruševina se ponovno uzdigla. Čak i ona spaljena do temelja. Nešto predivno nalazi se u pepelu. Sav taj život smrvljen, kao da ne postoji, nevidljiv očima koje traže.

U ostavljenom rastu novi životi. Dok nitko ne gleda jer misle da iza sebe ostavljaju Ništa. Vjetar zna u kojem smjeru treba puhati . Vjetar zna da iz dna rađaju se najšareniji životi.

U ruševinama mog života je toliko priča. Svaka priča ima svoj naslov. Svaka priča ima svoju emociju. Svaka priča ima svoj kraj. U ruševinama mog života raste pepeo i cvjetaju ruže. Oblaci se smiju a smrt se rađa. U mojim ruševinama ljubav caruje. Ljubav koja gazi. Ljubav koja oslobađa. U ruševinama mog života zidaju se cigle, nježne i mekane, ali teško rušene. U mojim pričama ruševine su na tronu. U mojim pričama one su heroji.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz hCaptcha i apliciraju se njihova Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Tihi dom

Tihi dom

Ulazim u tvoj Tihi dom, brišem cipele na ulazu i otvaram srce. Pitam te kako si, fali li ti nešto, možda ti falim ja ili netko drugi. Vadim dušu van...

Uz tebe sam

Uz tebe sam

ne želim ti reći da će život proći i da je tako trebalo biti dajem ti siguran prostor da se i ti raspadneš ako treba, padni i ostani na podu ne...

Što nakon ljubavi?

Što nakon ljubavi?

nakon ljubavi ostaje poštovanje ako nema poštovanja znači da ljubavi nikad nije ni bilo *gledam kako se biraju ljudi pa provode skupa minute, dane i...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!