01/04/2023

Prosvjetljenje

$

Sate i sate sam prohodala da ponovno pronađem sebe. Sate i sate hodanja kroz šume, ceste, drveća, pored mora, rijeka, jezera… Sate i sate ostavljanja svojih slojeva u prirodi.

Sate i sate sam prohodala da ponovno pronađem ono što je spavalo. Da nađem neko svjetlo zbog kojeg se isplati živjeti. Sate i sate iz svog uma vadila sam maske koje mi više nisu služile. Skidala sam ih dok je ego jecao od bola. Sate i sate sjedinjavanja sa svojom Dušom u meditaciji sam provela. Sate i sate na podu stana, spajanja sa svojim srcem, tražeći Boga oprost, tražeći neku nadu da nastavim dalje.

Sate i sate razgovora sa Bogom kako običan život nije za mene. Što mogu napraviti sa ovim koji dolazi, kako mogu služiti, kako mogu doprinijeti, kako moja duša može ispuniti svoju svrhu?

Sate i sate plakanja sam prošla, da sva ljutnja i bijes izađu iz mog tijela. Da pokopam sva zamjeranja, da shvatim da je oprost jedini lijek. Sate i sate plakanja zbog sreće koju sam pronašla na podu svog dnevnog boravka. Zbog ljubavi koju sam osjetila u svome tijelu. Sate i sate gledanja u sebe i obožavanja sebe.

Sate i sate sam prošla utapajući se kako bih se ponovno rodila. Sate i sate previranja po paklu svojih iluzija, slomljenih iluzija i zatvorenih vrata.

Sigurna sam da sam umrla.

Ovo je netko novi.

Usudim li se reći da sam u najdubljem dnu doživjela prosvjetljenje?

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz hCaptcha i apliciraju se njihova Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Izađi iz svojih okvira

Izađi iz svojih okvira

dok sam gledala unutar svojih okvira i unutar svoje perspektive nisam vidjela ništa nisam vidjela nikoga vidjela sam samo svoju istinu i prema njoj...

Tko sam ja?

Tko sam ja?

Ja sam ono što činim, kako djelujem, kako suosjećam, kako volim, kako opraštam, kako razumijem. Ja sam način na koji pomažem ili odmažem. Ja nisam...

Zašto radim na sebi?

Zašto radim na sebi?

Ja ne radim na sebi kako bih postala najbolja verzija sebe. Ne vjerujem u to da postoji najbolja verzija mene, jer ja sam najbolja i kada sam...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!