02/12/2023

Ozlijedit ćeš se

nemoj stiskat nešto (nekoga)

previše

ozlijedit ćeš se

**Nešto je u nama ljudima što nas baca u očaj kada nešto ili nekoga želimo, a ne možemo imati ili dobiti. I onda taj Očaj uzme kormilo u ruke i navigira nas na krivi put. Obuzme nas i krenemo raditi krive stvari. Krivo se ponašamo. Krivo se izražavamo. Na krivi način želimo TO nešto. Tog nekoga. I onda se ozlijedimo. Boli nas. Steže nas. Očaj je u nama i ne vidimo jasno. Jasnoća spava i čeka neke bolje dane. I ponekad, ozlijedimo i to magično što želimo. Blokiramo sebe i blokiramo put do toga. I to ode od nas. Ponekad, to je ispravno. A ponekad, samo se treba pustiti. I shvatiti da što treba biti će. A ono što neće, neće biti nikad.

2 komentara

 1. Milan

  Kad prestaneš željeti, ostane samo dijete. Zadnja dva mjeseca sam jako kreativan u pisanju, nešto i sa glazbom krećem. I tako.
  Malo kao da si odsutna duhom, ili sam ja odsutan, drugdje. Nadam se da si dobro.

  Ugodnu zimu i praznike,
  M

  Reply
  • Stela

   Super, ako ti čini dobro neka si. Malo jesam da, dosta sam zauzeta bila sa završavanjem druge knjige i općenito životom. Bit će bolje.
   Hvala, i tebi isto sve najbolje.

   Reply

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Crvena

Crvena

pojačala sam crvenu da se vidi strast da se vidi krv da se vidi smrt da se vidi život pojačala sam crvenu da me odvede u nepoznato nepoznatim...

A gdje ćeš ti?

A gdje ćeš ti?

i kad svi odu kući kad zadnji svirač odsvira svoje note kad konobar pokupi zadnju čašu kad svaki prijatelj ode svojoj ženi kad se upale svjetla i...

Crna

Crna

većinom gledam u bojama ali kad gledam u crnom tada moja najveća umjetnost izlazi van

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!