29/05/2022

Kakav život?

$

Kakve su ti riječi takav ti je život. Kakve su ti misli takav ti je život. Kakvi su ti prijatelji takav ti je život. Kakav ti je partner takav ti je život.

Smeće u umu = smeće u životu.

Teško ti je srce, težak ti je život. Vezane su ti ruke, vezan ti je život. Dan bez osmijeha je život bez smijanja. Kakav ti je pristup takav ti je život.

Sve što radiš, misliš, osjećaš, tražiš, daješ = POSTAJEŠ.

Ako želiš drugačije = MIJENJAJ SE.

Ako želiš bolje, budi bolji. Ako želiš zahvalnost, budi zahvalan. Ako želiš mir, nađi mir u duši. Ako želiš stabilnost, budi stabilan.

Ali prvo prihvati sve što jesi i sve što nisi, da bi mogao postati sve što želiš.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Ovo je Ništa

Ovo je Ništa

Ništa sam. Ne osjećam ništa. Ne vidim ništa. Ne reagiram na ništa. Praznina. Mrtvilo. Sjene. Nemam ništa. Moje tijelo je ništa. Ništa u srcu. Ništa...

Ljubav

Ljubav

Za sve ono što Ljubav nije. Ljubav nije bol. Nije patnja. Nije neodlučnost. Nije uvjetovanje. Nije žrtva. Ljubav nije gubitak sebe zbog tebe. Ljubav...

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoju ljutnju, meni ne treba. Uzmi si svoj bijes, moj je izliječen. Uzmi si svoje nezadovoljstvo, ja sam zadovoljna. Uzmi si svoju patnju,...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!