29/05/2022

Kakav život?

$

Kakve su ti riječi takav ti je život. Kakve su ti misli takav ti je život. Kakvi su ti prijatelji takav ti je život. Kakav ti je partner takav ti je život.

Smeće u umu = smeće u životu.

Teško ti je srce, težak ti je život. Vezane su ti ruke, vezan ti je život. Dan bez osmijeha je život bez smijanja. Kakav ti je pristup takav ti je život.

Sve što radiš, misliš, osjećaš, tražiš, daješ = POSTAJEŠ.

Ako želiš drugačije = MIJENJAJ SE.

Ako želiš bolje, budi bolji. Ako želiš zahvalnost, budi zahvalan. Ako želiš mir, nađi mir u duši. Ako želiš stabilnost, budi stabilan.

Ali prvo prihvati sve što jesi i sve što nisi, da bi mogao postati sve što želiš.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Smrt

Smrt

Smrt je blizu. Vreba iza ugla. Može se pojaviti svaki tren. Može te pozvati i reći da je vrijeme. Kada dođe po tebe što ćeš prvo pomisliti? Da nije...

Novac

Novac

Gdje leži naša sreća? Naša moć i naš ponos? Što nas ispunjava iznutra? Zbog čega drhtimo? Čime se kupujemo? Čime se prodajemo? Kome? Prodajemo li...

Tata, opraštam ti

Tata, opraštam ti

Bili su sve ono što ti nisi. Sve ono što si trebao a nisi bio. Sve ono što si morao napraviti a nisi napravio. Sve ono što si trebao pružiti a nisi...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!