14/05/2023

Još jedan Ti

$

U svoj toj ružnoći koju pokazuješ svijetu, nalazi se jedan mali cvijet. Toliko mali ali najjače boje, niknuo između dva kamena koja su godinama bila spomenici tvoje duše. I kamenu dosadi biti kamenom pa traži tračak nade i lakoće koji će mu olakšati težinu.

Zašto da bude sam sebi toliko težak kada i njega netko može nositi?

Sada kad je vani, pokaži taj cvijet svijetu. Pokaži njegovu boju. Neka svi osjete njegov miris. Neka svi vide da i iz kamena se rađa nešto neočekivano i lijepo. Još jedan cvijet je potreban suncu. Još jedna zraka sunca će ispuniti svoju svrhu.

Još jedan Ti u magli nas, još jedan Ti pronaći će svoj spas.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Savjeti i trikovi

Savjeti i trikovi

Na svakom koraku dijele se upute za zdrav život, fit tijelo i pametniji um pita li te tko kako se osjećaš danas? živi li ti se? smije li ti se?...

Naučila sam

Naučila sam

Naučila sam da što više znam, to više shvaćam da ništa ne znam. Naučila sam da obrazovanje, titula i status nemaju veze sa dobrotom i onime što je...

Prilike kao darovi Života

Prilike kao darovi Života

Što bi nam sve bilo drugačije u životu da smo samo dali priliku. Dala sam priliku sebi, životu i smrti. Dala sam priliku da si priđem i pitam se tko...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!