21/11/2021

Previše ste fini

$

Previše ste fini za prave emocije. Previše ste fini za pravu ljubav. Za pravu ogorčenost. Za pravu ljutnju. Za pravi bijes. Za poslat sve u PM. Previše ste fini za izražavanje, onako kako vi želite. Previše ste fini za pravo povlačenje u sebe. Previše ste fini za postavljanje granica.

Previše ste fini za plakanje cijeli dan u sobi. A niste previše fini za smijanje cijeli dan sa ljudima koji vas ne ispunjavaju. Previše ste fini za razgovor o seksu. Onom koji vas izludi, u kojem izgubite kontrolu. Ili ste previše fini i za gubljenje kontrole u seksu? Previše ste fini za tabu teme na društvenim mrežama. Tamo postoje pravila. Za fine. Morate se suzdržavat da vas online prijatelji ne shvate krivo.

Previše ste fini da živite kako želite. Onako kako vam srce želi.

Živite kako drugi žele. Kako se od vas očekuje. Kako to drugi žele? Žele kontrolu. Žele vas kontrolirat, jer ako ste svoji onda se ne možete kontrolirat. Maknite lažnu finoću i oslobodite se.

2 komentara

 1. lemy9

  Upravo tako Stela. Malo je autentičnih ljudi. Lp. 🌞

  Reply
  • stelacavric

   Hvala! Znam, trudimo se svi.. nije bas lako ☺

   Reply

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Ovo je Ništa

Ovo je Ništa

Ništa sam. Ne osjećam ništa. Ne vidim ništa. Ne reagiram na ništa. Praznina. Mrtvilo. Sjene. Nemam ništa. Moje tijelo je ništa. Ništa u srcu. Ništa...

Ljubav

Ljubav

Za sve ono što Ljubav nije. Ljubav nije bol. Nije patnja. Nije neodlučnost. Nije uvjetovanje. Nije žrtva. Ljubav nije gubitak sebe zbog tebe. Ljubav...

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoj nemir

Uzmi si svoju ljutnju, meni ne treba. Uzmi si svoj bijes, moj je izliječen. Uzmi si svoje nezadovoljstvo, ja sam zadovoljna. Uzmi si svoju patnju,...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!