15/04/2023

Otići ćeš

$

”Prvi puta se kupam u moru u 9.mjesecu. Prvi puta ovoliko plivam i stvarno uživam. Mogu ti reći da mi je stvarno lijepo.”

– Pa rekla sam ti, ti baš ne znaš uživati u životu. Ali ja ću te naučiti kako se uživa – govorila mu je dok je plutala u moru gledajući u sunce.

”Naučit ćeš me da… i onda ćeš otići…”

Tišina.

– Ne znam hoću li otići, možda ostanem. A možda mi je u tvom životu svrha da te naučim uživanju u trenutcima u kojima prije nisi uživao. Budućnost je nepredvidiva, znaš to.

Gledao ju je kao da ju vidi prvi put.

Kao da zna da će mu ta žena promijeniti sve. I mučilo ga je to.

Kako je toliko slobodna, hoće li ikada postati njegova…

O ljudima i njihovoj svrsi u našim životima. O našoj svrsi u njihovim životima. O ljubavi. O uživanju. O postojanju. Samo o prepuštanju i slušanju srca.

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Tadašnje morske misli

Tadašnje morske misli

što je za mene neka mi dođe što nije neka me prođe ... kako se ponašaš takve odnose i stvaraš ... radije ću bez tebe nego bez sebe ... jesi li ti...

Neka hvala, ja ću po svom

Neka hvala, ja ću po svom

kad vidim da vam je cilj što više odnosa a ne što kvalitetniji odnos -neka hvala, ja ću po svom kad vidim da vam je bitnije što o vama misli društvo...

Jesi li si ikad rekla?

Jesi li si ikad rekla?

koja je privilegija biti ja koja je privilegija biti u mome društvu koliko ja vrijedim koliko ja suosjećam koliko ja imam razumijevanja znaj ovo...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!