23/07/2021

Igra

Igram se bez obzira na godine. Godine su samo broj koji znači nešto do određenih godina. Određenih godina u kojima shvaćam da ne znači ništa. Godine shvaćanja su za svakog različite. I neka su. Da se svi igramo u isto vrijeme, tko bi nas pazio? Da se svi pazimo u isto vrijeme, tko bi se igrao?

0 Komentara

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica zaštićena je kroz reCAPTCHA i apliciraju se Google Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja.

Pronašli ste sebe u objavi?

Onda će Vam se zasigurno svidjeti moja zbirka pjesama!

Ova zbirka osobnih priča i pjesmi stvorena je s namjerom da prodire u naše najdublje dijelove – onu zanemarenu, često zaboravljenu dušu koja nas usprkos tome nikada ne napušta.

stela cavrić zbirka pjesama kad duša priča svijet šuti
stela cavrić autorica
Stela Cavrić

Ja ne znam što pišem. Riječi same dolaze. Tipkam, tipkam… Kao da je nešto u meni i želi izaći van. Toliko toga, riječi, misli, snovi, neka sve ide van. Neka si svatko uzme što mu treba. Možda se netko pronađe u jednoj rečenici, možda u cijelom tekstu, a možda i nigdje.

I nigdje je u redu. Zapravo, sve je u redu. Prihvaćam, i idem dalje. Da se trebamo razumjeti sada, razumjeli bismo se. Možda ćemo sutra, možda za pet dana, možda za pet godina.

Neka bude kako treba biti.

Povezani blogovi

Trebala sam.

Trebala sam.

vježbala sam tijelo a trebalo je samo da si zagrlim dušu vježbala sam osmijeh a trebalo je samo da pustim suze vježbala sam hladnoću a srce je...

Samo da si tu

Samo da si tu

dala bih sve poklone ovog svijeta sve božićne večere i okupljanja sve lampice i svjetla grada dala bih svo kićenje borova i božićne pjesme sve...

Zašto pišem?

Zašto pišem?

pišem da bih pomogla sebi, tebi i svijetu pišem da bih živjela u nekom svijetu gdje je sve jednostavno pišem kako bih prenijela da ljubav ne stanuje...

Pretplatite se na newsletter!

Pretplatite se na newsletter!

 

Pretplatom dobivati ćete obavijesti o zadnje objavljenim pjesmama, dnevnicima i blogovima, kao i budućim inovacijama u sklopu rada bloga! Neću vam slati spam u bilo kojem obliku ili formatu.

Uspješno ste se pretplatili!